سال گذشته، ایران میزبان ۷.۳ میلیون گردشگر خارجی بود ولی ترکیه ۶۲ میلیون جذب کرد

سال گذشته، ایران میزبان ۷.۳ میلیون گردشگر خارجی بود ولی ترکیه ۶۲ میلیون جذب کرد

سال گذشته، ایران میزبان ۷.۳ میلیون گردشگر خارجی بود ولی ترکیه ۶۲ میلیون جذب کردصالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به آمار جذب گردشگر خارجی، تصریح کرد: سال گذشته، ایران میزبان ۷.۳ میلیون گردشگر خارجی بود، در حالی که ترکیه در همین مدت ۶۲ میلیون گردشگر جذب کرد.

به گزارش خبرگزاری تو

​، رضا صالحی‌امیری در جریان سفر به گلستان در نشست تخصصی با حضور سرمایه‌گذاران، رؤسای جوامع حرفه‌ای، فرمانداران و فعالان گردشگری استان با تشریح جایگاه گردشگری در سند چشم‌انداز هفتم توسعه، اظهار کرد: ایران برای دستیابی به اهداف ملی خود نیازمند احداث سالانه ۱۰۰ هتل جدید و افزایش ۱۰۰ هزار تخت اقامتی است.

وی بیان کرد: این هدف تنها با مشارکت فعال استان‌هایی مانند گلستان، که از ظرفیت‌های طبیعی و فرهنگی بی‌نظیری برخوردار است، محقق خواهد شد.

وزیر میراث‌فرهنگی از واگذاری ۲۵ اختیار کلیدی به استان‌ها خبر داد و تأکید کرد: این تفویض اختیار، شامل تمام امور غیرحاکمیتی، فرآیند صدور مجوزها را تسهیل، حمایت از سرمایه‌گذاران را هدفمند و اجرای پروژه‌ها را تسریع خواهد کرد و نقطه عطفی در کاهش تمرکزگرایی و تقویت نقش استان‌ها در توسعه گردشگری است.

صالحی‌امیری با اشاره به آمار جذب گردشگر خارجی، گفت: سال گذشته، ایران میزبان ۷.۳ میلیون گردشگر خارجی بود، در حالی که ترکیه در همین مدت ۶۲ میلیون گردشگر جذب کرد.

وی بیان کرد:این شکاف آماری، نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلان، تقویت دیپلماسی گردشگری و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها را بیش از پیش نمایان می‌کند.

وزیر میراث‌فرهنگی از تخصیص ۴۰ هزار میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی و ۲۰۰ هزار میلیارد ریال از منابع بانکی برای حمایت از پروژه‌های گردشگری خبر داد.

وی همچنین از پیگیری مصوبه‌ای برای پرداخت یارانه سود تسهیلات سخن گفت که نرخ سود مؤثر برای سرمایه‌گذاران را کاهش خواهد داد.

صالحی‌امیری در ادامه از پیش‌بینی ۱۰۰ هزار میلیارد ریال منابع اشتغال‌زا خبر داد و افزود: مذاکراتی برای تخصیص بخش قابل‌توجهی از این منابع به پروژه‌های گردشگری اشتغال‌زا در استان‌ها در جریان است.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به تجربیات موفق برخی کلان‌شهرها در حذف یا کاهش عوارض سرمایه‌گذاری، اظهار کرد: پنج کلان‌شهر با معافیت یا تخفیف عوارض، فضای رقابتی برای جذب سرمایه‌گذار ایجاد کرده‌اند و گلستان نیز می‌تواند با الگوبرداری از این تجربه، بستر جذب سرمایه‌گذاری را تقویت کند.

صالحی‌امیری با تأکید بر ضرورت تعامل مستمر میان دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: اکنون زمان آن است که گلستان با بهره‌گیری از اختیارات جدید و منابع حمایتی، از یک ظرفیت بالقوه به پیشران توسعه پایدار گردشگری تبدیل شود که همت مضاعف مسئولان استانی و مشارکت فعال بخش خصوصی، کلید این تحول بزرگ خواهد بود.

این نشست با هدف بازطراحی نقشه راه توسعه گردشگری استان و رفع موانع خبرگزاری توود برگزار شد و فرصتی برای هم‌اندیشی و تبادل نظر میان دولت و بخش خصوصی فراهم کرد.

در ابتدای این نشست، فعالان گردشگری و کارآفرینان استانی به بیان چالش‌ها، موانع و فرصت‌های کمتر دیده‌شده این حوزه پرداختند. آن‌ها بر لزوم اتخاذ رویکردهای تسهیل‌گر و آینده‌نگر برای شکوفایی ظرفیت‌های بکر گلستان تأکید کردند.



با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تبلیغات متنی
دیدگاهتان را بنویسید