آغاز طرح حمایت آموزشی و سلامت بنیاد علوی ویژه دهک‌های پایین در مناطق روستایی

آغاز طرح حمایت آموزشی و سلامت بنیاد علوی ویژه دهک‌های پایین در مناطق روستایی

آغاز طرح حمایت آموزشی و سلامت بنیاد علوی ویژه دهک‌های پایین در مناطق روستاییمدیرعامل بنیاد علوی از آغاز رسمی طرح گسترده‌ای برای حمایت آموزشی و سلامت دهک‌های یک و دو در مناطق روستایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تو

، محمود عسگری‌آزاد، مدیرعامل بنیاد علوی در آیین امضا تفاهم‌نامه همکاری در ارائه خدمات تحصیلی پیشرفته به دانش آموزان دهک های پایین روستایی فیمابین بنیاد علوی و صندوق بیمه اجتماعی، روستاییان و عشایر از آغاز رسمی طرح حمایت آموزشی و سلامت این بنیاد ویژه دهک‌های یک و دو در مناطق روستایی خبر داد و افزود: این طرح با هدف توانمندسازی ساکنان مناطق کمتر برخوردار و در چارچوب مأموریت‌های بنیاد علوی با محوریت مشارکت مردم، از امسال به‌صورت رسمی آغاز شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین محورهای این طرح در حوزه سلامت تعریف شده است، اظهار کرد: بخش نخست خدمات سلامت، ارائه خدمات دندان‌پزشکی به تمامی ساکنان روستاهای کشور در دهک‌های یک و دو خواهد بود. این خدمات از طریق نظام ارجاع و با اولویت دهک‌های پایین اجرایی می‌شود.

عسگری‌آزاد ادامه داد: دومین محور در حوزه سلامت، ارائه خدمات درمانی ویژه به ساکنان محروم روستایی در سال ۱۴۰۴ است که در قالب برنامه‌ای هدفمند به اجرا در خواهد آمد.

به گفته وی، حمایت از زنان باردار در مناطق روستایی نیز به عنوان سومین محور فعالیت‌های سلامت در دستور کار قرار گرفته است. این اقدامات در چهار بخش خدمات بهداشت، آموزش سلامت، پیشگیری و مراقبت‌های بارداری صورت می‌گیرد.

مدیرعامل بنیاد علوی در ادامه به بعد دوم این طرح با عنوان "توانمندسازی آموزشی" اشاره کرد و گفت: در این مرحله تمرکز بر دانش‌آموزان نخبه و دارای معدل ۱۹ به بالا در مناطق روستایی و محروم است که به دلیل نبود دسترسی به کلاس‌های تقویتی و کنکور، از رقابت آموزشی با دانش‌آموزان مناطق برخوردار بازمانده‌اند.

وی اضافه کرد: برای اجرای این طرح، دانش‌آموزان تحت پوشش بیمه‌های روستایی شناسایی شده‌اند و تمام حمایت‌های آموزشی از جمله کلاس‌های تقویتی، مشاوره و آمادگی کنکور به‌صورت رایگان در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد تا مسیر ورود به دانشگاه برای این قشر هموار شود.

عسگری‌آزاد تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر کمتر از یک درصد از دانش‌آموزان این مناطق وارد دانشگاه‌های معتبر می‌شوند. هدف ما افزایش این نسبت و فراهم کردن زمینه‌ای برای بازگشت این نخبگان به مناطق خود و کمک به توسعه پایدار است.

وی خاطرنشان کرد: در این طرح با مؤسسات آموزشی معتبر قراردادهایی منعقد شده و امکانات موردنیاز نیز فراهم شده است. این برنامه می‌تواند الگویی برای تقویت بیمه در روستاها نیز باشد، چرا که خانواده‌ها از حمایت‌های ویژه فرزندان خود در حوزه آموزش آگاه خواهند شد.

مدیرعامل بنیاد علوی در پایان از آغاز رسمی این برنامه خبر داد و گفت: جلسه امروز، آیین افتتاح این طرح است که با حضور دانش‌آموزان تحت پوشش بیمه روستایی برگزار شد.

ادامه دارد...



با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تبلیغات متنی
دیدگاهتان را بنویسید