آمادهباش ۲۴ بیمارستان برای ارائه خدمات به زوار اربعین

آمادهباش ۲۴ بیمارستان برای ارائه خدمات به زوار اربعینعلی سروش از آمادهباش ۲۴ بیمارستان و دهها مرکز بهداشتی و درمانی این استان برای خدمترسانی بیوقفه به زوار اربعین خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تو از کرمانشاه
، علی سروش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام آمادهباش کامل مراکز بهداشتی و درمانی این استان برای ایام اربعین گفت: در سال جاری ۲۴ بیمارستان استان که در مسیر تردد زائران قرار دارند، از ورودی کرمانشاه تا مرز خسروی ، به صورت کامل آماده ارائه خدمات هستند.
وی افزود: برای تقویت خدمترسانی به زائران اربعین، دو بیمارستان سیار با همکاری ارتش و سپاه و نیز اورژانس صحرایی در استان مستقر خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تجهیز ۱۸۴ دستگاه ناوگان لجستیک دانشگاه اعم از آمبولانس و دیگر تجهیزات برای خدمترسانی ویژه خبر داد و بیان کرد: تمامی داروخانههای دولتی در مسیر زائران به صورت ۲۴ ساعته فعالیت خواهند کرد و سه داروخانه خصوصی در بیستون، ماهیدشت و حمیل نیز طی ایام اربعین شبانهروزی خدمات ارائه میدهند.
سروش با اشاره به لغو مرخصی کلیه کادر درمان در این ایام تصریح کرد: بخش عمده خدمات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مسیرهای ورودی به قصرشیرین، قصرشیرین تا خسروی و مرز خسروی متمرکز خواهد شد.
وی ادامه داد: «دارو، سرم، آنتیبیوتیک، واکسن و سایر اقلام مصرفی پزشکی به مقدار کافی در استان ذخیره و دپو شده است» و افزود: ۱۶ مرکز سلامت در استان از جمله ۹ مرکز به صورت ۲۴ ساعته فعال خواهند بود.
به گفته دکتر سروش، شناسایی مخاطرات احتمالی مانند ازدحام، گرمازدگی، حوادث ترافیکی، بیماریهای گوارشی، مسمومیت، پشه آئدس و تب دنگی انجام و تمهیدات لازم برای مقابله با آنها اندیشیده شده است.
او با تاکید بر ارائه آموزشهای بهداشتی به زائران، رعایت کامل نکات بهداشتی بهویژه در موکبها و در حوزه آب و یخ را ضروری دانست.
علی سروش همچنین درباره رویداد مهم علمی حوزه اربعین اظهار داشت: موافق برگزاری کنگره ملی اربعین به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی هستیم اما باور داریم این کنگره به دلیل موقعیت ویژه استان، میتواند در کرمانشاه برگزار شود تا منافع بهداشتی، اقتصادی و فرهنگی بیشتری نصیب استان گردد. به گفته وی پیگیری برای میزبانی کرمانشاه در این رویداد بینالمللی ادامه دارد.